FOTOGRAFEREN KUN JE LEREN.

Het Advance Centrum voor Fotografie is een instituut met een groot aantal technisch, inhoudelijk en zeer toegankelijk hoogstaande opleidingen, die het grote gat vullen dat veel volksuniversiteiten en (kunst)academisch laten vallen en een uitkomst bieden voor veel mensen die tot de ontdekking komen dat fotografie hun lust en hun leven is geworden.

een cursist van de opleiding Fotografie voor Gevorderden III

FOTOGRAFEREN KUN JE LEREN.

zaterdag 12 november 2011

Cultuureducatie project Extraordinaire XXL

Zoals het officieel heet: 'In het kader van de Beleidsregel Cultuureducatie en amateurkunst 2009-2012 in de deelregeling productontwikkeling hebben wij voor het project Extraordinaire XXL een subsidie ontvangen van de Kunstbalie'. In opdracht van de provincie Noord-Brabant voert de Kunstbalie de subsidieregelingen uit.

De doelgroep van het project Extraordinaire XXL is breed; de groepen 7/ 8 van de Basisscholen en de klassen 1/2 van het Voortgezet Onderwijs.
In totaal zijn er 60 lesuren gratis te vergeven aan bovengenoemde onderwijsinstellingen, waarbij fotografie, filmen, tekenen, schilderen, animatie en het maken van videoclips wordt aangeboden.
De lessen - met het centrale thema  De Millenniumdoelen - zijn in volle gang.

Als sluitstuk zullen tijdens Cult & Tumult 2012 de tekeningen, schilderstukken, foto's, videoclips en animaties te zien zijn in de Koestal van Museum 't Oude Slot in Zeelst. Deze expositie duurt t/m de Herfstvakantie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten