FOTOGRAFEREN KUN JE LEREN.

Het Advance Centrum voor Fotografie is een instituut met een groot aantal technisch, inhoudelijk en zeer toegankelijk hoogstaande opleidingen, die het grote gat vullen dat veel volksuniversiteiten en (kunst)academisch laten vallen en een uitkomst bieden voor veel mensen die tot de ontdekking komen dat fotografie hun lust en hun leven is geworden.

een cursist van de opleiding Fotografie voor Gevorderden III

FOTOGRAFEREN KUN JE LEREN.

zondag 1 mei 2011

Rechten en Disclaimer

PORTRETRECHT:
Op alle - op dit weblog - gepubliceerde foto's en videoclips (films) is het portretrecht van toepassing. Alle geportretteerden hebben toestemming gegeven voor publicatie.


AUTEURSRECHTEN:
Op alle - op dit weblog - gepubliceerde foto's en videoclips (films) zijn de auteursrechten van toepassing. Alle makers hebben toestemming gegeven voor publicatie.


DISCLAIMER:
1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van dit weblog;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van dit weblog;
  • de content: alle in dit weblog aanwezige inhoud.
2. Het onderstaande is van toepassing op dit weblog. Door dit weblog te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan dit weblog gekoppelde bestanden en/of websites/weblogs waarnaar wordt verwezen.
5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content dient schriftelijk aan het Advance Centrum voor Fotografie te worden verzocht via info@advance-cvf.nl


Bij vragen omtrent bovenstaande verzoeken wij u contact op te nemen met het Advance Centrum voor Fotografie via info@advance-cvf.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten