FOTOGRAFEREN KUN JE LEREN.

Het Advance Centrum voor Fotografie is een instituut met een groot aantal technisch, inhoudelijk en zeer toegankelijk hoogstaande opleidingen, die het grote gat vullen dat veel volksuniversiteiten en (kunst)academisch laten vallen en een uitkomst bieden voor veel mensen die tot de ontdekking komen dat fotografie hun lust en hun leven is geworden.

een cursist van de opleiding Fotografie voor Gevorderden III

FOTOGRAFEREN KUN JE LEREN.

zondag 19 juni 2011

Parijs 2011; cursistenfoto's en filmpje

Liberté, égalité, fraternité in een schitterende ambiance waren de ingrediënten van Parijs 2011. In het weekend van 21/22 mei hebben cursisten - van de groep Gevorderden III, module 1 - Parijs in al haar schoonheid op de gevoelige plaat gezet.

fotografie | RENÉ VAN GLABBEEK

Natuurlijk willen wij hiervoor Ferry van der Vliet, docent aan onze school,  in het bijzonder bedanken voor z'n schitterende rondleiding door Parijs. Hij is een ware maître gebleken in het vinden van die plekjes waar de Nouveau Riche alléén met groepskorting op een terrasje gaat zitten. Als een père de famille deelde hij de metrokaartjes uit, ergerde zich aan laatkomers en hielt hij controle over de portefeuille. Hij smeerde ons voor een dikke € 60,00 dunne crêpes aan, liet ons verder lopen dan de cavaliers van Napoleon en laafde ons met lauw water van € 160,00/liter aan een stoffig tafeltje.
Alle gekheid op een stokje; het is fijn, boeiend en leerzaam om met Ferry Parijs  door te slenteren ...en jôh, wat goed dat wij hem in ons midden mogen hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten